Obnoviť stránku

AYRTON EL CAMINO veľ. 26/32

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON EL CAMINO veľ. 26/32

Pokiaľ vyrážate na vašom stroji do mesta aj mimo neho, spoľahlivo viete, že bezpečnosť je základ všetkého. Dámske nohavice na motorku AYRTON EL CAMINO veľ. 26/32 výborne združujú bezpečie a ochranu a okamžite potešia svojím vzhľadom každého, komu sa páči štýl road a urban. Tieto špičkovo spracované moto nohavice dodajú tak potrebnú ochranu, ktorú má na svedomí exteriérový materiál bavlna.

AYRTON EL CAMINO veľ. 26/32 sú nohavice na motorku do nepohody

To by ale nestačilo bez potrebných chráničov na rizikových častiach tela, ktoré zaručujú ochranu pri páde. Z toho dôvodu motorkárske nohavice AYRTON EL CAMINO veľ. 26/32 zahŕňajú vo výbave chrániče kolien a bedier. Nohavice na motorku AYRTON EL CAMINO veľ. 26/32 možno využívať predovšetkým v letnom období. Vyššiemu pocitu komfortu prispieva tiež možnosť čiastočného prispôsobenia moto nohavíc na mieru. Nastaviteľná je najmä pozícia kolenných chráničov.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál bavlna

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Road, Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Letná

Farba

Farba Hnedá

Ďalšie vlastnosti

Možnosti prispôsobenia pozícia kolenných chráničov
Materiál podšívky Kevlar

Šírka/dĺžka

Obvod pása 26 cm
Dĺžka nohavíc 32 cm
Kód:  moto300640
Produktové číslo:  M111-37-2632

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09