Obnoviť stránku

AYRTON DELTA veľ. 38/34

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON DELTA veľ. 38/34

Pokiaľ vyrážate na motocykli alebo skútri do blízkych aj vzdialených miest, iste budete súhlasiť, že kvalitná ochrana je základ. Pánske nohavice na motorku AYRTON DELTA veľ. 38/34 skvele združujú komfort a ochranu a už od prvého momentu zaujmú dizajnom všetkých motorkárov, ktorí majú radi štýl road a urban. Tieto vynikajúce motorkárske nohavice zaisťujú kompletnú ochranu pri prípadnej nehode, čo si berie na starosti vrchný materiál bavlna.

AYRTON DELTA veľ. 38/34 sú nohavice na motorku, ktoré zaistia komfortnú jazdu

Avšak správny motorkár na sedlo svojho stroja nesadne bez kvalitných chráničov na rizikových častiach tela, ktoré pohltia silu nárazu pri páde. A preto moto nohavice AYRTON DELTA veľ. 38/34 obsahujú vo výbave protektory kolenných a bedrových kĺbov. Nohavice na motorku AYRTON DELTA veľ. 38/34 môžete používať celoročne. O maximálne pohodlie sa stará aj to, že moto nohavice ponúkajú možnosť prispôsobenia. Nastaviteľná je najmä pozícia kolenných chráničov.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál bavlna

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Farba

Farba Zelená

Ďalšie vlastnosti

Možnosti prispôsobenia pozícia kolenných chráničov
Materiál podšívky Kevlar

Šírka/dĺžka

Obvod pása 38 cm
Dĺžka nohavíc 34 cm
Kód:  moto300194
Produktové číslo:  M110-123-3834

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09