Obnoviť stránku

AYRTON DELTA veľ. 30/34

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON DELTA veľ. 30/34

Ak jazdíte na vašej motorke do vzdialených alebo blízkych miest, iste budete súhlasiť, že bezpečnosť je vždy na prvom mieste. Pánske nohavice na motorku AYRTON DELTA veľ. 30/34 zaujímavo spájajú ochranu a komfort a od počiatku uchvátia svojím dizajnom všetkých motorkárov, ktorí majú radi štýl road a urban. Tieto bezkonkurenčné moto nohavice dodajú nadštandardnú bezpečnosť pri nechcených pádoch, ktorú má na svedomí exteriérový materiál bavlna.

AYRTON DELTA veľ. 30/34 sú nohavice na motorku, ktoré kombinujú pohodlie s bezpečnosťou

Poriadny motorkár sa však nezaobíde bez kvalitných chráničov na najdôležitejších častiach trupu, ktoré pohltia silu nárazu pri páde. Z toho dôvodu moto nohavice AYRTON DELTA veľ. 30/34 obsahujú vo výbave kvalitné chrániče kĺbov bedier a kolien. Nohavice na motorku AYRTON DELTA veľ. 30/34 využijete behom celej sezóny. Vyšší komfort pri jazde zaručuje aj možnosť čiastočného prispôsobenia moto nohavíc na mieru. Voliteľná je predovšetkým pozícia kolenných chráničov.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál bavlna

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Farba

Farba Zelená

Ďalšie vlastnosti

Možnosti prispôsobenia pozícia kolenných chráničov
Materiál podšívky Kevlar

Šírka/dĺžka

Obvod pása 30 cm
Dĺžka nohavíc 34 cm
Kód:  moto300180
Produktové číslo:  M110-123-3034

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09