Obnoviť stránku

AYRTON DATE veľ. 37/32

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON DATE veľ. 37/32

Pokiaľ sa vozíte na svojej motorke do blízkych aj vzdialených miest, spoľahlivo dobre viete, že robiť parádu musí nielen motorka, ale aj vodič. Dámske nohavice na motorku AYRTON DATE veľ. 37/32 vzorne zjednocujú funkčnosť a bezpečnosť a už pri prvom pohľade upútajú svojím dizajnom všetkých, ktorí preferujú štýl road a urban. Tieto špičkovo spracované moto nohavice zaručia tak potrebnú ochranu pred prípadným zranením, o čo sa stará hlavne použitý vonkajší materiál bavlna.

AYRTON DATE veľ. 37/32 sú nohavice na motorku, ktoré vydržia

Avšak správny motorkár na sedlo svojho stroja nesadne bez nevyhnutných protektorov na citlivých partiách, ktoré pohltia silu nárazu pri páde. A z toho dôvodu motorkárske nohavice AYRTON DATE veľ. 37/32 obsahujú kvalitné chrániče bedier a kolien. Nohavice na motorku AYRTON DATE veľ. 37/32 možno nosiť hlavne v lete. Počas rozpáleného dňa ale príde vhod dômyselný systém ventilácie. K väčšiemu komfortu počas jazdy prispieva tiež možnosť čiastočného prispôsobenia moto nohavíc na mieru. Nastaviteľná je predovšetkým pozícia kolenných chráničov.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál bavlna

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Road, Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Letná

Farba

Farba Modrá

Ďalšie vlastnosti

Výbava ventilačný systém
Možnosti prispôsobenia pozícia kolenných chráničov
Materiál podšívky Sieťovina, Bavlna

Šírka/dĺžka

Obvod pása 37 cm
Dĺžka nohavíc 32 cm
Kód:  moto300575
Produktové číslo:  M111-26-3732

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16