Obnoviť stránku

AYRTON DATE veľ. 26/34

94,90 €

AYRTON DATE veľ. 26/34

Pokiaľ jazdíte na motorke do mesta aj mimo neho, iste si uvedomujete, že nemá zmysel riskovať svoju kožu na ceste. Dámske nohavice na motorku AYRTON DATE veľ. 26/34 znamenite prepájajú komfort a bezpečie a už na prvý pohľad nadchnú dizajnom, ktorý ocenia najviac priaznivci štýlu Road a Urban. Tieto vynikajúce nohavice na motorku zaručujú potrebnú ochranu pri páde na cestu, o ktorú sa postará vrchný materiál bavlna.

AYRTON DATE veľ. 26/34 sú moto nohavice na bezpečnú jazdu

To by ale nestačilo bez kvalitných chráničov na najcitlivejších telesných partiách, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu na vozovkou. A preto moto nohavice AYRTON DATE veľ. 26/34 majú vo výbave chrániče kĺbov kolien a bedier. Moto nohavice AYRTON DATE veľ. 26/34 môžete používať predovšetkým v lete. Počas naozaj sparných dní vám ale spríjemní cestovanie systém ventilácie. Pocit bezpečia zaručuje aj to, že moto nohavice ponúkajú možnosť prispôsobenia. Nastaviteľná je predovšetkým pozícia kolenných chráničov.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál bavlna

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Road, Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Letná

Farba

Farba Modrá

Ďalšie vlastnosti

Výbava ventilačný systém
Možnosti prispôsobenia pozícia kolenných chráničov
Materiál podšívky Sieťovina, Bavlna

Šírka/dĺžka

Obvod pása 26 cm
Dĺžka nohavíc 34 cm
Kód:  moto300555
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M111-26-2634

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03