Obnoviť stránku

AYRTON COMPACT veľ. 40/38

5 1 hodnotení
94,90 €

AYRTON COMPACT veľ. 40/38

Pokiaľ sa vozíte na svojej motorke do mesta aj do prírody, tak určite súhlasíte s tým, že bez poriadnej výbavy to nejde. Pánske moto nohavice AYRTON COMPACT veľ. 40/38 premyslene zlučujú bezpečnosť a komfort a už od začiatku milo prekvapia dizajnom, ktorý sadne najlepšie vyznávačom štýlu Road a Urban. Tieto poctivo spracované nohavice na motorku garantujú totiž podstatnú ochranu pred poranením, o ktorú sa postará vrchná vrstra materiálu denim.

AYRTON COMPACT veľ. 40/38 sú moto nohavice, ktoré niečo vydržia

Čo by to ale bolo za motorkárske nohavice bez kvalitných chráničov na dôležitých oblastiach tela, ktoré zmiernia silu nárazu pri pádoch. A preto motorkárske nohavice AYRTON COMPACT veľ. 40/38 zahŕňajú vo výbave kvalitné chrániče kolien a bedier. Nohavice na motorku AYRTON COMPACT veľ. 40/38 môžete v pohode nosiť behom celého roka. K luxusnému pocitu z jazdy prispieva aj možnosť čiastočného prispôsobenia moto nohavíc na mieru. Prispôsobiteľná je hlavne pozícia kolenných chráničov. Okrem toho v nich môžete kľudne chodiť celý deň, majú vzhľad ako klasické džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál denim

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Farba

Farba Modrá

Ďalšie vlastnosti

Možnosti prispôsobenia pozícia kolenných chráničov
Materiál podšívky Kevlar

Šírka/dĺžka

Obvod pása 40 cm
Dĺžka nohavíc 38 cm
Kód:  moto300156
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-121-4038

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13