Obnoviť stránku

AYRTON COMPACT veľ. 36/34

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

AYRTON COMPACT veľ. 36/34

Ak vyrážate na vašej motorke na výlety alebo do práce, určite viete, že zdravie je najdôležitejšie. Pánske nohavice na motorku AYRTON COMPACT veľ. 36/34 vzorne zjednotili funkčnosť a ochranu a už pri prvom pohľade zaujmú vzhľadom každého, kto má rád štýl road a urban. Tieto kvalitné nohavice na motorku poskytujú nevyhnutnú ochranu pri páde na cestu, čo si berie na starosti vrchná vrstra materiálu denim.

AYRTON COMPACT veľ. 36/34 sú nohavice na motorku, ktoré niečo vydržia

Poriadny motorkár sa však nezaobíde bez protektorov na najrizikovejších telesných partiách, ktoré zmiernia silu nárazu pri pádoch. Z toho dôvodu motorkárske nohavice AYRTON COMPACT veľ. 36/34 obsahujú vo výbave kvalitné protektory kĺbov bedier a kolien. Nohavice na motorku AYRTON COMPACT veľ. 36/34 možno obliekať počas všetkých ročných období. K väčšiemu komfortu počas jazdy prispieva samozrejme aj to, že moto nohavice možno čiastočne upraviť na mieru. Prispôsobiteľná je hlavne pozícia kolenných chráničov. A bonbónik na záver je, že ich budete môcť nosiť aj v práci, sú komfortné úplne rovnako ako bežné džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál denim

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Farba

Farba Modrá

Ďalšie vlastnosti

Možnosti prispôsobenia pozícia kolenných chráničov
Materiál podšívky Kevlar

Šírka/dĺžka

Obvod pása 36 cm
Dĺžka nohavíc 34 cm
Kód:  moto300148
Produktové číslo:  M110-121-3634

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13