Obnoviť stránku

AYRTON COMPACT veľ. 40/34

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

AYRTON COMPACT veľ. 40/34

Pokiaľ jazdíte na vašej motorke do blízkych aj vzdialených miest, iste si uvedomujete, že vaša bezpečnosť je na prvom mieste. Pánske nohavice na motorku AYRTON COMPACT veľ. 40/34 vynikajúco spojili praktickosť a pohodlie a už na prvý pohľad upútajú svojím vzhľadom všetkých, ktorí preferujú štýl road a urban. Tieto vynikajúce motorkárske nohavice zaisťujú podstatnú ochranu, čo si berie na starosti vrchná vrstra materiálu denim.

AYRTON COMPACT veľ. 40/34 sú nohavice na motorku do nepohody

Čo by to ale bolo za moto nohavice bez kvalitných protektorov na dôležitých telesných partiách, ktoré zmierňujú potenciálne následky. A preto moto nohavice AYRTON COMPACT veľ. 40/34 zahŕňajú vo výbave ochranu kolien a bedier. Nohavice na motorku AYRTON COMPACT veľ. 40/34 možno nosiť ako v lete, tak aj v zime. Maximálnu mieru komfortu zaisťuje tiež skutočnosť, že moto nohavice môžete čiastočne upraviť podľa potreby. Upraviteľná je hlavne pozícia kolenných chráničov. Stranou nezostane ani, že ich budete môcť nosiť celý deň, majú vzhľad ako klasické džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál denim

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Farba

Farba Modrá

Ďalšie vlastnosti

Možnosti prispôsobenia pozícia kolenných chráničov
Materiál podšívky Kevlar

Šírka/dĺžka

Obvod pása 40 cm
Dĺžka nohavíc 34 cm
Kód:  moto300154
Produktové číslo:  M110-121-4034

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16