Obnoviť stránku

AYRTON Classic Leather veľ. XL

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Classic Leather veľ. XL

Pokiaľ jazdíte na svojej mašine do mesta aj do prírody, tak určite súhlasíte s tým, že zdravie je najdôležitejšie. Pánska bunda na motorku AYRTON Classic Leather veľ. XL sofistikovane zjednocuje bezpečnosť a komfort a už na prvý pohľad uchváti svojím dizajnom všetkých, ktorí majú radi štýl šport. Táto poctivo spracovaná motorkárska bunda poskytuje tak nutnú ochranu pri prípadnej nehode, o čo sa postará vonkajšia vrstva z materiálu hovädzia koža.

AYRTON Classic Leather veľ. XL je bunda na motorku do nepohody

To by ale neznamenalo tak veľa bez kvalitných chráničov na najdôležitejších zónach tela, ktoré zaručujú ochranu pri páde. To je dôvod, prečo bunda na motorku AYRTON Classic Leather veľ. XL obsahuje vo výbave chrániče na lakte a ramená. Bundu na motorku AYRTON Classic Leather veľ. XL môžete v pohode nosiť primárne v lete. V krutej horúčave ale poteší dômyselný systém vetrania. A počas chladných večerov bude praktická odopínateľná vložka.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Hovädzia koža

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Šport

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Letná

Veľkosť

Veľkosť XL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém
Materiál podšívky Sieťovina
Kód:  moto300092
Produktové číslo:  M100-83-XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12