Obnoviť stránku

AYRTON Classic Leather veľ. M

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Classic Leather veľ. M

Ak sa vozíte na svojom žihadle do vzdialených alebo blízkych miest, nepochybne viete, že vhodný odev je veľmi dôležitý. Pánska bunda na motorku AYRTON Classic Leather veľ. M perfektne zlúčila komfort a bezpečnosť a už pri prvom pohľade upúta svojím vzhľadom všetkých, ktorí majú radi štýl šport. Táto vynikajúca motobunda garantuje totiž podstatnú bezpečnosť pri nechcených pádoch, o čo sa zaslúži exteriérová vrstva z materiálu hovädzia koža.

AYRTON Classic Leather veľ. M je bunda na motorku pre pohodlnú a bezpečnú jazdu

Poriadna bunda na motorku sa ale nezaobíde bez integrovaných protektorov na rizikových častiach trupu, ktoré eliminujú následky nečakaného stretu s vozovkou. A preto bunda na motorku AYRTON Classic Leather veľ. M zahŕňa vo výbave kvalitné protektory na ramenách a lakťoch. Bundu na motorku AYRTON Classic Leather veľ. M si môžete obliecť počas letných mesiacov. V naozaj horúcich dňoch vás ale poteší prepracovaný systém vetrania. A v mesiacoch, kedy už počasie veľmi nepraje, bude užitočná vyberateľná teplá vložka.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Hovädzia koža

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Šport

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Letná

Veľkosť

Veľkosť M

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém
Materiál podšívky Sieťovina
Kód:  moto300090
Produktové číslo:  M100-83-M

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02