Obnoviť stránku

AYRTON Classic Leather veľ. 5XL

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Classic Leather veľ. 5XL

Pokiaľ jazdíte na mašine za prácou či za zábavou, spoľahlivo viete, že vaša bezpečnosť je na prvom mieste. Pánska bunda na motorku AYRTON Classic Leather veľ. 5XL vynikajúco združuje ochranu a komfort a už od počiatku upúta svojím vzhľadom, ktorý sadne najlepšie vyznávačom štýlu šport. Táto bezchybne spracovaná bunda na motorku poskytuje kompletnú ochranu, čo si berie na starosť vonkajšia vrstva z materiálu hovädzia koža.

AYRTON Classic Leather veľ. 5XL je bunda na motorku, ktorá vydrží

Avšak správny motorkár si na sedlo svojho stroja nesadne bez potrebných chráničov na najrizikovejších zónach tela, ktoré zmiernia následky pádov a nárazov. A z toho dôvodu bunda na motorku AYRTON Classic Leather veľ. 5XL má vo výbave protektory nielen ramien, ale aj lakťov. Bundu na motorku AYRTON Classic Leather veľ. 5XL si môžete obliecť počas letných mesiacov. V úmorných horúčavách sa však bude hodiť dômyselný systém ventilácie. A v chladnejších mesiacoch bude praktická vyberateľná termovložka.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Hovädzia koža

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Šport

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Letná

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém
Materiál podšívky Sieťovina
Kód:  moto300087
Produktové číslo:  M100-83-5XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12