Obnoviť stránku

AYRTON Classic Leather veľ. 4XL

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Classic Leather veľ. 4XL

Pokiaľ jazdíte na motorke alebo skútri na dlhé výjazdy alebo len okolo komína, sami iste dobre viete, že bezpečnosť je prioritou. Pánska bunda na motorku AYRTON Classic Leather veľ. 4XL znamenite zjednotila ochranu a komfort a od počiatku uchváti svojím vzhľadom všetkých, ktorí majú radi štýl šport. Táto precízne vyrábaná motobunda zaručuje nevyhnutnú ochranu, ktorú má na svedomí exteriérový materiál hovädzia koža.

AYRTON Classic Leather veľ. 4XL je bunda na motorku, ktorá zaručí bezpečnú jazdu

Čo by to ale bolo za motorkársku bundu bez kvalitných protektorov na najrizikovejších oblastiach trupu, ktoré zaručujú ochranu pri páde. A preto bunda na motorku AYRTON Classic Leather veľ. 4XL obsahuje vo výbave kvalitné protektory na lakte a ramená. Bundu na motorku AYRTON Classic Leather veľ. 4XL je možné používať primárne v letných mesiacoch. V horúčave sa však bude hodiť premyslená ventilácia. A v chladnejšom počasí sa bude hodiť vyberateľná temovložka.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Hovädzia koža

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Šport

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Letná

Veľkosť

Veľkosť XXXXL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém
Materiál podšívky Sieťovina
Kód:  moto300086
Produktové číslo:  M100-83-4XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11