Obnoviť stránku

AYRTON Bruno veľ. 2XL

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Bruno veľ. 2XL

Pokiaľ sa dopravujete na motorke alebo skútri do prírody alebo do práce, zaručene dobre viete, že nemá cenu zbytočne riskovať. Pánska bunda na motorku AYRTON Bruno veľ. 2XL perfektne kombinuje ochranu a komfort a už od počiatku zaujme svojím vzhľadom všetkých motorkárov, ktorí majú radi štýl road. Táto kvalitná motorkárska bunda zaručuje toľko nevyhnutnú ochranu pri nečakaných pádoch, čo si primárne berie na starosť vonkajší materiál polyester 600D a nylon 1650D.

AYRTON Bruno veľ. 2XL je bunda na motorku zaručujúca perfektný komfort pri jazde

Poriadny motorkár sa však nezaobíde bez nevyhnutných chráničov na rizikových častiach tela, ktoré zmiernia následky pádov a nárazov. A z toho dôvodu bunda na motorku AYRTON Bruno veľ. 2XL má chrániče nielen ramien, ale aj lakťov. A skvelá správa je, že ukrýva takisto ochranu chrbta. Bundu na motorku AYRTON Bruno veľ. 2XL je možné nosiť ako na jeseň, tak aj počas jari. V naozaj parných dňoch sa ale bude hodiť dômyselný systém vetrania. A keď nastane chladnejšie obdobie, sa šikne odnímateľná teplá vložka. Jazdiť môžete aj v daždi. Bunda na motorku AYRTON Bruno veľ. 2XL je totiž nepremokavá. O maximálny komfort sa stará tiež možnosť prispôsobenia bundy na mieru na pažiach a okolo pása.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D, nylon 1650D

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, skúter

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte, Chrbát
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XXL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka rukávov
Materiál podšívky Reissa membrána
Kód:  moto300018
Produktové číslo:  M100-149-2XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14