Obnoviť stránku

AYRTON Brooklyn veľ. 30/32

82,90 €

AYRTON Brooklyn veľ. 30/32

Pokiaľ sa vozíte na vašom žihadle do práce alebo na výlety, zaručene potvrdíte, že nemá cenu zbytočne riskovať. Pánske nohavice na motorku AYRTON Brooklyn veľ. 30/32 vzorne prepojili bezpečie a ochranu a už od začiatku upútajú svojím dizajnom všetkých, ktorí preferujú štýl Road. Tieto kvalitné moto nohavice dokážu zaistiť suverénnu ochranu proti poraneniu, ktorú má na svedomí vrchná vrstva z materiálu denim.

AYRTON Brooklyn veľ. 30/32 sú nohavice na motorku zaručujúce komfort aj bezpečie

Poriadny motorkár sa však nezaobíde bez kvalitných protektorov na významných telesných partiách, ktoré zmierňujú potenciálne následky. A z toho dôvodu motorkárske nohavice AYRTON Brooklyn veľ. 30/32 zahŕňajú vo výbave kvalitné protektory kolenných a bedrových kĺbov. Moto nohavice AYRTON Brooklyn veľ. 30/32 môžete používať behom všetkých ročných období. A skvelá správa je, že nikto nepozná, že na sebe máte moto nohavice, sú rovnako komfortné ako klasické džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál denim

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená
Materiál chráničov Polyuretán, pena

Sezóna

Sezóna Celoročná

Farba

Farba Modrá

Šírka/dĺžka

Obvod pása 76 cm
Dĺžka nohavíc 81 cm
Kód:  moto300352
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-86-3032

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18