Obnoviť stránku

AYRTON Brock predĺžené veľ. XL

99,90 €

AYRTON Brock predĺžené veľ. XL

Pokiaľ sa vozíte na vašej motorke do prírody alebo do práce, zaručene potvrdíte, že bezpečnosť je prioritou. Pánske moto nohavice AYRTON Brock predĺžené veľ. XL vzorne združujú pohodlie a bezpečnosť a už pri prvom pohľade nadchnú vzhľadom, ktorý sadne najlepšie vyznávačom štýlu Road. Tieto poctivo spracované nohavice na motorku zaisťujú tú najvyššiu ochranu pri nečakaných pádoch, o čo sa stará hlavne vrchná vrstva z materiálu Polyester 600D.

AYRTON Brock predĺžené veľ. XL sú moto nohavice na bezpečnú jazdu

To by asi nebolo úplne ono bez integrovaných chráničov na citlivých častiach trupu, ktoré obmedzia pomliaždenie pri pádoch. Z toho dôvodu motorkárske nohavice AYRTON Brock predĺžené veľ. XL zahŕňajú vo výbave kvalitné chrániče kolien. Nohavice na motorku AYRTON Brock predĺžené veľ. XL možno využívať behom celého roka. V nadpriemernej horúčave vám však zaručene príde vhod šikovný ventilačný systém. Ani prehánka vám radosť z jazdy nepokazí. Moto nohavice AYRTON Brock predĺžené veľ. XL disponujú vodoodolnou úpravou. O maximálny komfort sa stará samozrejme aj to, že moto nohavice možno čiastočne upraviť na mieru. Prispôsobiteľná je hlavne šírka nohavíc.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka nohavíc
Materiál podšívky Polyester, Reissa membrána
Kód:  moto300344
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-84-XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17