Obnoviť stránku

AYRTON Brock predĺžené veľ. M

99,90 €

AYRTON Brock predĺžené veľ. M

Pokiaľ chodíte na motorke do práce aj na výlety, iste budete súhlasiť, že v bezpečí sa jazdí lepšie. Pánske moto nohavice AYRTON Brock predĺžené veľ. M príkladne prepojili pohodlie a bezpečie a už pri prvom pohľade zaujmú svojím vzhľadom každého, komu sa páči štýl Road. Tieto precízne spracované moto nohavice zaisťujú najväčšiu ochranu proti odreninám, čo si primárne berie na starosti exteriérový materiál Polyester 600D.

AYRTON Brock predĺžené veľ. M sú moto nohavice, ktoré zaistia komfortnú jazdu

Poriadné nohavice na motorku sa ale nezaobídu bez chráničov na podstatných oblastiach, ktoré zmiernia silu nárazu pri pádoch. A preto nohavice na motorku AYRTON Brock predĺžené veľ. M obsahujú kvalitné chrániče na kĺboch kolien. Nohavice na motorku AYRTON Brock predĺžené veľ. M možno obliekať počas všetkých ročných období. Počas rozpáleného dňa ale zaručene príde vhod ventilačný systém. Báť sa nemusíte ani náhlej prehánky. Moto nohavice AYRTON Brock predĺžené veľ. M disponujú vodoodolnou úpravou. Celkový pocit pohodlia umocňuje aj to, že moto nohavice ponúkajú možnosť prispôsobenia. Nastaviteľná je najmä šírka nohavíc.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť M

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka nohavíc
Materiál podšívky Polyester, Reissa membrána
Kód:  moto300343
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-84-M

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17