Obnoviť stránku

AYRTON Brock predĺžené veľ. 2XL

101,90 €

AYRTON Brock predĺžené veľ. 2XL

Ak sa vozíte na motorke alebo skútri do mesta aj mimo neho, určite sa zhodneme, že nemá cenu zbytočne riskovať úraz. Pánske moto nohavice AYRTON Brock predĺžené veľ. 2XL znamenite spájajú v harmonický celok ochranu a bezpečie a od začiatku zaujmú vzhľadom všetkých, ktorí majú radi štýl Road. Tieto poctivo vyrobené moto nohavice poskytujú nevyhnutnú bezpečnosť pri nechcených pádoch, čo vám zaistí vonkajší materiál Polyester 600D.

AYRTON Brock predĺžené veľ. 2XL sú nohavice na motorku zaručujúce komfort aj bezpečie

To by ale nestačilo bez kvalitných protektorov na podstatných miestach trupu, ktoré eliminujú následky nečakaného nárazu. A preto moto nohavice AYRTON Brock predĺžené veľ. 2XL obsahujú vo výbave chrániče kolien. Moto nohavice AYRTON Brock predĺžené veľ. 2XL oceníte bez ohľadu na ročné obdobie. Počas rozpáleného dňa ale poteší ventilačný systém. Občasné prehánky nebudú problém. Moto nohavice AYRTON Brock predĺžené veľ. 2XL totiž disponujú vodoodolnou úpravou. Vyššiemu pocitu komfortu prispieva aj to, že si nohavice na motorku môžete nastaviť podľa vlastnej ľubovôle. Upraviteľná je hlavne šírka nohavíc.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XXL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka nohavíc
Materiál podšívky Polyester, Reissa membrána
Kód:  moto300339
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-84-2XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14