Obnoviť stránku

AYRTON BRAT veľ. 40

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON BRAT veľ. 40

Pokiaľ jazdíte na motorke do práce aj na výlety, určite dobre viete, že kvalitná ochrana je základ. Pánske nohavice na motorku AYRTON BRAT veľ. 40 príkladne spájajú v harmonický celok ochranu a komfort a okamžite zaujmú vzhľadom všetkých motorkárov, ktorí majú radi štýl Road a urban. Tieto špičkové moto nohavice dodajú tú najvyššiu ochranu proti odreninám, o čo sa stará hlavne použitý vonkajší materiál denim.

AYRTON BRAT veľ. 40 sú nohavice na motorku, ktoré vás ochránia

Čo by to ale bolo za moto nohavice bez protektorov na rizikových častiach trupu, ktoré absorbujú hlavnú silu nárazu pri pádoch. A z toho dôvodu motorkárske nohavice AYRTON BRAT veľ. 40 obsahujú chrániče kolenných a bedrových kĺbov. Moto nohavice AYRTON BRAT veľ. 40 môžete využívať počas celej sezóny. O maximálny komfort sa stará aj to, že moto nohavice ponúkajú možnosť prispôsobenia. Prispôsobiteľná je hlavne pozícia kolenných chráničov. A kľudne ich možno bez problému nosiť aj v práci, vyzerajú totiž skoro ako akékoľvek iné džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál denim

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XXL

Farba

Farba Modrá

Ďalšie vlastnosti

Možnosti prispôsobenia pozícia kolenných chráničov
Materiál podšívky Kevlar
Kód:  moto300269
Produktové číslo:  M110-73-40

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09