Obnoviť stránku

AYRTON Arcon veľ. 2XL

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON Arcon veľ. 2XL

Pokiaľ vyrážate na motocykli do práce aj na výlety, bezpečne potvrdíte, že v bezpečí sa jazdí lepšie. Pánska bunda na motorku AYRTON Arcon veľ. 2XL sofistikovane spojila funkčnosť a ochranu a už od počiatku zaujme svojím dizajnom, ktorý ocení najviac priaznivcov štýlu road. Táto vynikajúca motobunda plní nevyhnutnú ochranu pri páde na vozovku, o čo sa zaslúži vonkajší materiál polyester 600D.

AYRTON Arcon veľ. 2XL je bunda na motorku pre bezpečnú a pokojnú jazdu

Čo by to bolo za motorkára bez potrebných chráničov na citlivých častiach trupu, ktoré zmiernia následky pádov a nárazov. Z toho dôvodu bunda na motorku AYRTON Arcon veľ. 2XL zahŕňa vo výbave ochranu ramien a lakťov. A k tomu navyše pridáva taktiež chrbticový chránič. Bundu na motorku AYRTON Arcon veľ. 2XL môžete nosiť ako v lete, tak aj počas zimy. V naozaj horúcich dňoch vám ale spríjemní cestovanie šikovný ventilačný systém. A pri chladných večeroch príde vhod zateplená vložka. Ani dážď vás už nerozhodí. Bunda na motorku AYRTON Arcon veľ. 2XL totiž disponuje vodovzdornou úpravou. Celkový pocit pohodlia umocňuje samozrejme aj to, že motobundu môžete upraviť na mieru okolo paží a bokov.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester 600D

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, skúter

Chrániče

Umiestnenie chráničov Ramená, lakte, Chrbát
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XXL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka rukávov
Materiál podšívky Reissa membrána
Kód:  moto300001
Produktové číslo:  M100-147-2XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04