Obnoviť stránku

AYRTON 505 veľ. 34/36

117,90 €

AYRTON 505 veľ. 34/36

Pokiaľ sa vozíte na motorke alebo skútri do mesta aj do prírody, zaručene sa zhodneme, že nemá cenu riskovať zbytočné poradenia. Pánske nohavice na motorku AYRTON 505 veľ. 34/36 výborne spájajú v jedno ochranu a komfort a od počiatku upútajú svojím dizajnom, ktorý ocenia najviac priaznivci štýlu Road a Urban. Tieto poctivo spracované nohavice na motorku dodajú nutnú ochranu pri pádoch, o ktorú sa postará vrchný materiál denim.

AYRTON 505 veľ. 34/36 sú nohavice na motorku na komfortnú a bezpečnú jazdu

Poriadny motorkár sa však nezaobíde bez nevyhnutných protektorov na najcitlivejších telesných partiách, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu. Preto nohavice na motorku AYRTON 505 veľ. 34/36 zahŕňajú vo výbave protektory kĺbov bedier a kolien. Moto nohavice AYRTON 505 veľ. 34/36 môžete používať bez ohľadu na sezónu. Počas sparných dní sa však bude hodiť premyslená ventilácia. Vyššiemu pocitu komfortu prispieva samozrejme aj to, že moto nohavice možno čiastočne upraviť na mieru. Prispôsobiteľná je hlavne pozícia kolenných chráničov. Pomyselným vrcholom je potom, že ich kľudne môžete nosiť aj v práci, takmer ich totiž nerozoznáte od normálnych džínsov.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál denim

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Farba

Farba Modrá

Ďalšie vlastnosti

Výbava ventilačný systém
Možnosti prispôsobenia pozícia kolenných chráničov
Materiál podšívky Kevlar

Šírka/dĺžka

Obvod pása 34 cm
Dĺžka nohavíc 36 cm
Kód:  moto300252
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-71-3436

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12