Obnoviť stránku

AYRTON 505 veľ. 30/34

Príslušenstvo k tovaru

AYRTON 505 veľ. 30/34

Pokiaľ chodíte na svojom vozidle do blízkych aj vzdialených miest, iste potvrdíte, že bezpečnosť je základ všetkého. Pánske moto nohavice AYRTON 505 veľ. 30/34 dokonale spájajú v harmonický celok ochranu a komfort a od začiatku potešia svojím vzhľadom všetkých, ktorí preferujú štýl road a urban. Tieto poctivo spracované moto nohavice dokážu zaistiť najvyššiu ochranu pred prípadným zranením, čo si berie na starosti vrchný materiál denim.

AYRTON 505 veľ. 30/34 sú moto nohavice, ktoré zaručia bezpečnú jazdu

To by asi nebolo úplne ono bez integrovaných protektorov na najcitlivejších miestach trupu, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu. Z toho dôvodu moto nohavice AYRTON 505 veľ. 30/34 obsahujú kvalitné chrániče bedier a kolien. Nohavice na motorku AYRTON 505 veľ. 30/34 môžete využívať ako v lete, tak aj v zime. V tých najteplejších dňoch ale poteší šikovné vetranie. Celkový pocit pohodlia pri jazde aj bežnom nosení dopĺňa aj možnosť čiastočného prispôsobenia moto nohavíc na mieru. Prispôsobiteľná je hlavne pozícia kolenných chráničov. Perfektný dojem završuje, že ich možno nosiť aj v práci, sú komfortné rovnako ako klasické džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál denim

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená
Materiál chráničov Polyuretán

Sezóna

Sezóna Celoročná

Farba

Farba Modrá

Ďalšie vlastnosti

Výbava ventilačný systém
Možnosti prispôsobenia pozícia kolenných chráničov
Materiál podšívky Kevlar

Šírka/dĺžka

Obvod pása 30 cm
Dĺžka nohavíc 34 cm
Kód:  moto300244
Produktové číslo:  M110-71-3034

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04