Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

AYRTON 505 (spraná modrá, veľ. 30/32)

141,90 €

AYRTON 505 (spraná modrá, veľ. 30/32)

Pokiaľ chodíte na vašom stroji za prácou alebo zábavou, nepochybne budete súhlasiť, že bez poriadnej výbavy to nejde. Pánske nohavice na motorku AYRTON 505 (spraná modrá, veľ. 30/32) príkladne združujú pohodlie a ochranu a už pri prvom pohľade zaujmú dizajnom, ktorý ocenia najviac priaznivci štýlu Road. Tieto nohavice na motorku prinášajú tak potrebnú bezpečnosť pri nechcených pádoch, čo si primárne berie na starosti exteriérový materiál denim.

AYRTON 505 (spraná modrá, veľ. 30/32) sú nohavice na motorku na bezpečnú aj kľudnú jazdu

To by ale bolo málo bez integrovaných chráničov na citlivých telesných partiách, ktoré pohltia silu nárazu pri páde. A z toho dôvodu motorkárske nohavice AYRTON 505 (spraná modrá, veľ. 30/32) obsahujú vo výbave ochranu na kolenách. Nohavice na motorku AYRTON 505 (spraná modrá, veľ. 30/32) oceníte najmä v letných mesiacoch. K väčšiemu komfortu počas jazdy prispieva tiež možnosť čiastočného prispôsobenia moto nohavíc na mieru. Prispôsobiteľná je hlavne pozícia kolenných chráničov. A k tomu navyše ich môžete nosiť kamkoľvek, pretože sú rovnako komfortné ako normálne džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál denim

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená
Materiál chráničov viskoelastický
Typ chráničov vkladacie

Sezóna

Sezóna Letná

Veľkosť

Veľkosť 30/32

Farba

Farba Modrá

Ďalšie vlastnosti

Výbava ventilačné zipsy
Možnosti prispôsobenia pozícia kolenných chráničov
Materiál podšívky Kevlar
Kód:  Moto31263
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-343-3032

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11