Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Archív - Plachty na auto

Hľadáte, aká plachta na auto bude pre vás ideálna? Pravdepodobne chcete váš automobil ochrániť pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi, akými sú počasie, krúpy, silný sneh, opadané lístie či UV žiarenie. Neviete si rady, ako má plachta na auto vyzerať? Z akých materiálov môže byť vyrobená? A ako vybrať tú správnu, ktorá poskytne efektívnu ochranu? Nebojte sa, so všetkým vám poradíme. Zistite, aká plachta na auto je práve pre vás tá pravá.

Spresniť parametre
24 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12