Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ATERA NOVA 6

Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ATERA NOVA 6

Predstavujeme vám novinku od spoločnosti Atera. Je ním tento veľmi prepracovaný nosič, ktorý umožňuje prepravu až 6 párov zjazdových alebo bežeckých lyží či 4 snowboardy. Namontovať ho možno veľmi jednoducho na všetky typy základných priečnikov. Vo výbave nechýba zámka, ktorá uchráni lyže pred odcudzením. Vyrába sa v dvoch veľkostiach pre 4 a 6 párov lyží.

Kľúčové vlastnosti nosiča ATERA NOVA Alu 6 Universal

  • Až na 6 párov lyží alebo 4 snowboardy
  • Uzamykateľný
  • Jednoduché použitie
  • Univerzálne vyhotovenie
  • Hliníková konštrukcia

Univerzálna montáž

Výhodou tohto modelu je možnosť nastavenia výšky úchytového ramena pomocou špeciálnych adaptérov na upevnenie akokoľvek vysokých lyží či snowboardov. Novinkou je aj univerzálne uchytenie nosiča, ktoré umožňuje montáž na Alu profily aerodynamických základných strešných nosičov, ale aj na oceľové tyče s rozmerom 32 × 22 mm.

Doplňujúce informácie:

Celková výška bez adaptérov:
11 cm

Celková výška s adaptérom:
15 cm

Výška lyží nad priečnikom bez adaptéra:
4 cm

Výška lyží nad priečnikom s adaptérom:
8 cm

Šírka ložnej plochy:
60 cm

Kód:  AUPR4037
Produktové číslo:  AR082726
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11