Obnoviť stránku

ATERA STRADA 3 na 3 bicykle

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ATERA STRADA 3 na 3 bicykle

Nosič bicyklov na ťažné zariadenia Atera Strada DL 3 pochádza z Nemecka a vyniká svojou precíznosťou. Aj preto sa jedná o najobľúbenejší nosič na trhu, čo dokazujú skúsenosti používateľov cez internetové diskusie. Jeho prednosti začnete obdivovať už pri samotnej inštalácii, tá vám nezaberie ani 10 sekúnd. Dokonca nebudete potrebovať ani žiadne náradie, len stačí nosič nasadiť na ťažné zariadenie a utiahnuť montážnu pätku. Okrem iného si všimnete veľmi ľahkú a mimoriadne pevnú hliníkovú konštrukciu.
Pýtate sa, či váš automobil disponuje správnym vybavením pre tento nosič? Nemusíte mať obavy - Atera Strada DL 3 je vybavená upínacím systémom, ktorý je perfektne prispôsobený pre všetky typy ťažných zariadení.

Kľúčové vlastnosti

  • Rýchla montáž
  • Zachovaný prístup do batožinového priestoru
  • Veľmi ľahká hliníková konštrukcia
  • Uzamykateľný

Pohodlná preprava bicyklov

Pohodlný prístup do batožinového priestoru zaisťuje elegantný výsuvný systém. Práca s ním je veľmi jednoduchá a to aj s naloženými bicyklami. Dvojnásobný systém proti krádeži zahŕňa možnosť uzamknúť ako samotný nosič k ťažnému zariadeniu, tak aj samotné kolesa k nosiču. Ráfiky uchytíte pevnými a kvalitnými plastovými remienkami, čím budú kolesá v maximálnom bezpečí počas celej doby prevozu. Nosič je vhodný pre takmer všetky typy rámov s priemerom 25 – 80 mm.
Samozrejmosťou je vlastné integrované osvetlenie a pripojenie na 13-pólovou zásuvku, ak dodatočne zakúpite špeciálny adaptér, môžete používať aj 7-pólovou zásuvku.
Obsah balenia:

  • Zostavený nosič, príslušenstvo na inštaláciu, certifikát povoľujúci použitie nosičov na komunikáciách v EÚ

Parametre a špecifikácia:
Hmotnosť:
14,4 kg
Farba:
strieborná/čierna

Parametre a špecifikácia

Nosnosť

Nosnosť 63 kg

Typ nosiča bicyklov

Upevnenie na ťažné zariadenie

Počet kolies

Počet bicyklov 3

Uzamykateľnosť

Uzamykateľnosť Bicykla k nosiču, Nosiča k autu

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie sklopný, s odnímateľným ramenom
Konektory a redukcie 13-pinový konektor
Kód:  AUPR759
Produktové číslo:  AR022601

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12