Obnoviť stránku

ARGO 398000697 MILO PLUS - WIFI

4,0 5 hodnotení
505,90 €

ARGO 398000697 MILO PLUS - WIFI

Mobilná klimatizácia ARGO MILO PLUS je ideálnym spoločníkom počas horúcich letných dní. Kvalitný a elegantný dizajn s vysokým leskom krásne doplní interiér vašej domácnosti. Prenosná klimatizácia dokáže ochladiť miestnosť s rozmerom až 35 m3 a ponúka vám hneď 3 rýchlosti ochladzovania, ktoré si zvolíte presne podľa svojich aktuálnych potrieb. Vďaka účinnému integrovanému tepelnému čerpadlu vytvára pocit pohodlia po celý rok. Doprajte si komfort nielen doma, ale aj na cestách. Vďaka nízkej hmotnosti môžete ochladzovač vzduchu jednoducho premiestniť, kamkoľvek budete potrebovať. Klimatizácia do domu ARGO MILO PLUS patrí do energetickej triedy A, takže šetrí nielen energiu, ale aj vašu peňaženku.



Kľúčové vlastnosti mobilnej klimatizácie ARGO 398000697 MILO PLUS

  • Spadá do energetickej triedy A
  • Chladič vzduchu ARGO 398000697 MILO PLUS disponuje WiFi pripojením s príslušnou mobilnou aplikáciou, aby ste ovládali svoj komfort akokoľvek a odkiaľkoľvek chcete
  • Ponúka 3 rýchlosti ochladzovania
  • Praktické kolieska a nízka hmotnosť na ľahký presun
  • Produkt má funkciu kúrenia, odvlhčovania, vetrania a chladenia
  • Klimatizácia ARGO 398000697 má maximálny chladiaci výkon 13 000 BTU/h
  • Možnosť diaľkového ovládania
  • Vybavená LED digitálnym displejom
  • Praktický časovač, ktorým si nastavíte čas zapnutia a vypnutia
  • Funkcia kúrenia vďaka tepelnému čerpadlu
  • Filter pri zanesení stačí pred ďalším použitím umyť vodou
  • Funkcia sleep, auto-diagnóza, Swing a funkcie pamäte
  • ARGO 398000697 má funkciu “iFeel“, ktorá garantuje požadovanú teplotu v presnom bode, kde sa nachádza diaľkové ovládanie a funkcia “X-fan“ bráni vzniku plesní a množeniu baktérií
  • Horná klapka poháňaná motorom
  • Automatické odparovanie kondenzátu v režime chladenia
  • Možnosť nepretržitého vypúšťania kondenzátu v režime odvlhčovania

Klimatizácia 4 v 1

Mobilná klimatizácia ARGO 398000697 MILO PLUS je vybavená digitálnym ovládacím panelom s LED displejom. Klimatizáciu do bytu môžete tiež ovládať pohodlne z postele alebo gauča pomocou diaľkového ovládania s LED displejom. Ľahko si tak upravíte teplotu v miestnosti tak, aby ste sa cítili dobre. Vybrať si môžete z funkcií chladenia, odvlhčovania, vetrania a navyše aj kúrenia, vďaka tepelnému čerpadlu. Aj napriek tomu, že je vonku horúco, vy budete mať doma vždy ideálnu teplotu. Zaiste oceníte aj praktický časovač, ktorým si nastavíte zapnutie či vypnutie klimatizácie ARGO.

Mnoho praktických funkcií

Prenosná klimatizácia ARGO 398000697 MILO PLUS vám ponúkne mnoho užitočných funkcií. Funkcia pamäte automaticky reštartuje klimatizáciu po výpadku s posledným nastavením. Funkcia sleep vám zaistí pokojný a pohodlný spánok. Funkcia Swing funguje ako automatická oscilácia. Na akúkoľvek chybu potom upozorní funkcia Auto-diagnóza. Režim Auto automaticky vyberie režim na základe nastavenej teploty. Využiť môžete tiež funkciu inteligentného predhrievania. Táto funkcia zabráni úniku vzduchu do okolitého prostredia, pokiaľ nie je dostatočne teplý. Nechýbajú tiež funkcie iFeel a X-Fan, ktorá zabraňuje tvorbe plesní a baktérií. Pokiaľ máte doma deti, určite oceníte funkciu detského zámku, ktorá deťom zablokuje ovládací panel.

Ekologická a úsporná klimatizácia

Filter mobilnej klimatizácie ARGO 398000697 MILO PLUS pri zanesení stačí pred ďalším použitím umyť vodou, nechať uschnúť a potom umiestniť späť do klimatizácie. ARGO 398000697 MILO PLUS disponuje hornou klapkou, ktorá je automaticky poháňaná motorom. Ovládať ju môžete aj pomocou diaľkového ovládania. Klimatizácii nechýba automatické odparovanie kondenzátu v režime chladenia a možnosť nepretržitého vypúšťania kondenzátu v režime odvlhčovania. Energetická trieda A robí z klimatizácie do domu skutočne tú správnu voľbu.

Možnosť pripojenia k WiFi

Benefitom mobilnej klimatizácie ARGO 398000697 MILO PLUS je integrovaná WiFi. Jednoducho si stiahnete mobilnú aplikáciu do vášho smartfónu a môžete ovládať klimatizáciu aj z pohodlia telefónu, nech už sa nachádzate kdekoľvek.

Doprajte si komfort nielen doma, ale aj na cestách

Mobilná klimatizácia ARGO 398000697 MILO PLUS je vybavená bočnou rukoväťou a transportnými kolieskami, ktoré vám umožňujú ľahké presúvanie. Vďaka svojej nízkej hmotnosti môžete prenosnú klimatizáciu jednoducho premiestniť, kamkoľvek budete potrebovať. Ideálna je tak do kancelárie, na doma či na vašu letnú chalupu.


Príslušenstvo: Výfuková hadica, okenný adaptér a súprava na inštaláciu do okna

Chladiaci výkon:
13000BTU


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Hmotnosť

Hmotnosť 36 kg

Ocenenia

Ocenenia Bez ocenení

Energetické parametre klimatizácií

Energetická trieda kúrenia A++
Hlučnosť 65 dB(A)

Typ

Typ Mobilná
Počet vnútorných jednotiek 1 ks

Výkon

Chladiaci výkon 13 000 BTU/h
Chladiaci výkon v kW 3,5 kW
Vychladí miestnosť (m3) 85 m3

Vlastnosti

Funkcie S odvlhčovaním, S kúrením, S ventilátorom, S automatickým vypnutím, S pojazdnými kolieskami, S chladením, S autodiagnostikou, S WiFi, S časovačom, S diaľkovým ovládaním, S nastaviteľným uhlom sklonu, S mobilnou aplikáciou, S umývateľným filtrom, S digitálnym displejom
Dĺžka výfukovej hadice 0 m

Farba

Farba Biela

Rozmery

Výška 83,5 cm
Šírka 40,5 cm
Hĺbka 38,5 cm

Obsah balenia

Obsah balenia Hadica, Diaľkové ovládanie

Ocenenie

Ocenenia Bez ocenení
Kód:  BVZKLIM016
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  398000697

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19