Obnoviť stránku

ALPINESTARS VICTORY DENIM WITH KEVLAR®, (modrá, veľkosť 32)

Garancia najlepšej ceny
Novinka
294,90 €

ALPINESTARS VICTORY DENIM WITH KEVLAR®, (modrá, veľkosť 32)

Pokiaľ chodíte na vozidle do mesta aj do prírody, zaručene dobre viete, že zbytočne riskovať svoju kožu nemá zmysel. Pánske moto nohavice ALPINESTARS VICTORY DENIM WITH KEVLAR®, (modrá, veľkosť 32) výborne prepájajú pohodlie a ochranu a od prvopočiatku upútajú svojím dizajnom všetkých, ktorí preferujú štýl Urban. Tieto bezkonkurenčné moto nohavice zaisťujú nadštandardnú ochranu proti poraneniu, ktorú má na svedomí vrchná vrstva z materiálu denim, kevlar a Textil.

ALPINESTARS VICTORY DENIM WITH KEVLAR®, (modrá, veľkosť 32) sú nohavice na motorku, ktoré vám zachránia kožu

Avšak správny motorkár na sedlo svojho stroja nesadne bez integrovaných chráničov na najdôležitejších oblastiach tela, ktoré zmiernia silu nárazu pri pádoch. Z toho dôvodu moto nohavice ALPINESTARS VICTORY DENIM WITH KEVLAR®, (modrá, veľkosť 32) zahŕňajú vo výbave protektory na kolenách. Moto nohavice ALPINESTARS VICTORY DENIM WITH KEVLAR®, (modrá, veľkosť 32) môžete v pohode nosiť počas celej sezóny. A navyše ich kľudne môžete nosiť aj len tak, majú vzhľad ako klasické džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil, denim, kevlar

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť L

Farba

Farba Modrá

Ďalšie vlastnosti

Materiál podšívky Kevlar
Kód:  Moto20944
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-184-32

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08