Obnoviť stránku

ALPINESTARS VALPARAISO V3 DRYSTAR, (čierna, veľ. 3 XL)

356,90 €

ALPINESTARS VALPARAISO V3 DRYSTAR, (čierna, veľ. 3 XL)

Pokiaľ chodíte na vašej motorke za prácou aj za zábavou, nepochybne budete súhlasiť, že bez poriadnej výbavy to nejde. Pánske nohavice na motorku ALPINESTARS VALPARAISO V3 DRYSTAR, (čierna, veľ. 3 XL) premyslene prepájajú ochranu a bezpečie a okamžite upútajú svojím dizajnom, ktorý sadne najlepšie vyznávačom štýlu Road a Enduro. Tieto výnimočne spracované nohavice na motorku zaisťujú tak potrebnú ochranu pred prípadným zranením, o ktorú sa v prvom rade postará vonkajší materiál Polyester a Textil.

ALPINESTARS VALPARAISO V3 DRYSTAR, (čierna, veľ. 3 XL) sú nohavice na motorku na bezpečnú jazdu

Avšak správny motorkár sa nezaobíde bez integrovaných protektorov na rizikových telesných partiách, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu na vozovkou. A preto nohavice na motorku ALPINESTARS VALPARAISO V3 DRYSTAR, (čierna, veľ. 3 XL) obsahujú vo výbave kvalitné protektory kĺbov kolien a bedier. Moto nohavice ALPINESTARS VALPARAISO V3 DRYSTAR, (čierna, veľ. 3 XL) možno používať behom všetkých ročných období. Počas naozaj horúcich dní sa ale bude hodiť systém vetrania. A keď nastane chladnejšie obdobie, bude prospešná možnosť pridania teplej vložky. Aj pri daždi budete v suchu. Moto nohavice ALPINESTARS VALPARAISO V3 DRYSTAR, (čierna, veľ. 3 XL) disponujú vodoodolnou úpravou. K príjemnému pocitu z jazdy prispieva tiež možnosť čiastočného prispôsobenia moto nohavíc na mieru. Voliteľná je predovšetkým šírka pásu a šírka nohavíc.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester, Textil

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road, Enduro

Chrániče

Umiestnenie chráničov Bedrá, kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XXXL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava vyberateľná termovložka, ventilačný systém, nepremokavá úprava, Reflexné prvky, Priedušný materiál, vodoodolná membrána
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, šírka nohavíc
Materiál podšívky Sieťovina
Kód:  Moto20928
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-182-3XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13