Obnoviť stránku

ALPINESTARS TRACK V2, (čierne, veľ. 56)

569,90 €

ALPINESTARS TRACK V2, (čierne, veľ. 56)

Pokiaľ vyrážate na vašom žihadle do mesta aj mimo neho, iste budete súhlasiť, že nemá cenu riskovať zbytočné poradenia. Pánske nohavice na motorku ALPINESTARS TRACK V2, (čierne, veľ. 56) skvele prepájajú ochranu a komfort a od počiatku milo prekvapia vzhľadom, ktorý ocenia najviac priaznivci štýlu Road. Tieto poctivo vyrobené moto nohavice zabezpečujú nadštandardnú ochranu pred poranením, o čo sa stará hlavne exteriérová vrstva z materiálu Hovädzia koža.

ALPINESTARS TRACK V2, (čierne, veľ. 56) sú moto nohavice, ktoré zaistia komfortnú jazdu

To by asi nebolo úplne ono bez potrebných chráničov na najcitlivejších telesných partiách, ktoré zmiernia následky pádu a nárazu. To je dôvod, prečo motorkárske nohavice ALPINESTARS TRACK V2, (čierne, veľ. 56) majú vo výbave chrániče kolenných kĺbov. Moto nohavice ALPINESTARS TRACK V2, (čierne, veľ. 56) možno obliekať ako v jeseni, tak aj v jari. Vyššiemu pocitu komfortu prispieva aj to, že moto nohavice ponúkajú možnosť prispôsobenia. Nastaviteľná je predovšetkým šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Hovädzia koža

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava Priedušný materiál
Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Sieťovina
Kód:  Moto20917
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-165-56

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01