Obnoviť stránku

ALPINESTARS RADIUM DENIM, (zopraná modrá, veľ. 32)

238,90 €

ALPINESTARS RADIUM DENIM, (zopraná modrá, veľ. 32)

Pokiaľ jazdíte na svojom vozidle do mesta aj mimo neho, nepochybne budete súhlasiť, že vhodné oblečenie je veľmi dôležité. Pánske moto nohavice ALPINESTARS RADIUM DENIM, (zopraná modrá, veľ. 32) znamenite spájajú v harmonický celok ochranu a bezpečie a od prvého momentu zaujmú svojím vzhľadom všetkých motorkárov, ktorí majú radi štýl Urban. Tieto do detailu premyslené moto nohavice zabezpečujú tak nutnú ochranu pri prípadnej nehode, čo zaisťuje vrchná vrstva z materiálu denim a Textil.

ALPINESTARS RADIUM DENIM, (zopraná modrá, veľ. 32) sú nohavice na motorku, ktoré zaručia bezpečnú jazdu

To by asi nebolo úplne ono bez integrovaných protektorov na citlivých oblastiach, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu na vozovkou. A preto nohavice na motorku ALPINESTARS RADIUM DENIM, (zopraná modrá, veľ. 32) majú kvalitné chrániče na kĺboch kolien. Nohavice na motorku ALPINESTARS RADIUM DENIM, (zopraná modrá, veľ. 32) možno obliekať ako v jari, tak aj v jedeni. A čo je najlepšie sa dajú nosiť, aj keď práve nejazdíte na motorke, sú komfortné rovnako ako klasické džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil, denim

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť L

Farba

Farba Modrá
Kód:  Moto20962
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-187-32

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01