Obnoviť stránku

ALPINESTARS MISSILE V2, (čierne, veľkosť 58)

Príslušenstvo k tovaru

ALPINESTARS MISSILE V2, (čierne, veľkosť 58)

Ak jazdíte na skútri alebo motorke do práce alebo na výlety, zaručene potvrdíte, že oblečenie je nevyhnutnou súčasťou vodiča. Pánske moto nohavice ALPINESTARS MISSILE V2, (čierne, veľkosť 58) znamenite zjednocujú pohodlie a bezpečnosť a už od počiatku zaujmú svojím dizajnom, ktorý ocenia najviac priaznivci štýlu Road. Tieto prvotriedne moto nohavice zaručia najvyššiu ochranu pred prípadným zranením, o ktorú sa v prvom rade postará vonkajšia vrstva z materiálu Hovädzia koža.

ALPINESTARS MISSILE V2, (čierne, veľkosť 58) sú nohavice na motorku na komfortnú a bezpečnú jazdu

Čo by to ale bolo za moto nohavice bez nevyhnutných protektorov na podstatných oblastiach tela, ktoré eliminujú následky nečakaného nárazu. A z toho dôvodu motorkárske nohavice ALPINESTARS MISSILE V2, (čierne, veľkosť 58) majú kvalitné protektory kolenných kĺbov. Moto nohavice ALPINESTARS MISSILE V2, (čierne, veľkosť 58) môžete v pohode nosiť ako v jeseni, tak aj v jari. Počas napriemerne teplých dní sa ale hodí šikovná ventilácia. K väčšiemu komfortu počas jazdy prispieva samozrejme aj to, že moto nohavice možno čiastočne upraviť na mieru. Nastaviteľná je najmä šírka pásu a pozícia kolenných chráničov.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Hovädzia koža

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XL

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Výbava ventilačný systém
Možnosti prispôsobenia šírka pásu, pozícia kolenných chráničov
Materiál podšívky Sieťovina
Kód:  Moto20909
Produktové číslo:  M110-159-58

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08