Obnoviť stránku

ALPINESTARS kožené STELLA MISSILE V2, (čierne, veľ. 40)

430,90 €

ALPINESTARS kožené STELLA MISSILE V2, (čierne, veľ. 40)

Pokiaľ sa vozíte na motorke alebo skútri za prácou či za zábavou, nepochybne sa zhodneme, že vhodné oblečenie je veľmi dôležité. Dámske moto nohavice ALPINESTARS kožené STELLA MISSILE V2, (čierne, veľ. 40) excelentne prepájajú komfort a ochranu a okamžite uchvátia svojím vzhľadom každého, komu sa páči štýl Road. Tieto nohavice na motorku prinášajú nevyhnutnú ochranu pri prípadnej nehode, čo si berie na starosti vonkajší materiál Hovädzia koža.

ALPINESTARS kožené STELLA MISSILE V2, (čierne, veľ. 40) sú moto nohavice na komfortnú a bezpečnú jazdu

Čo by to ale bolo za motorkárske nohavice bez nevyhnutných chráničov na podstatných zónach tela, ktoré obmedzia pomliaždenie pri pádoch. A preto moto nohavice ALPINESTARS kožené STELLA MISSILE V2, (čierne, veľ. 40) obsahujú vo výbave ochranu na kolenách. Moto nohavice ALPINESTARS kožené STELLA MISSILE V2, (čierne, veľ. 40) môžete obliekať počas celej sezóny. K príjemnému pocitu z jazdy prispieva okrem iného aj fakt, že nohavice na motorku si možno prispôsobiť. Nastaviteľná je najmä šírka pásu.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Hovädzia koža

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Road

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť S

Farba

Farba Čierna

Ďalšie vlastnosti

Možnosti prispôsobenia šírka pásu
Materiál podšívky Sieťovina
Kód:  Moto20921
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M111-54-40

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06