Obnoviť stránku

ALPINESTARS IRA LEGGINGS,, dámske (zelené, veľ. S)

190,90 €

ALPINESTARS IRA LEGGINGS,, dámske (zelené, veľ. S)

Ak chodíte na svojom motocykli do práce alebo na výlety, nepochybne dobre viete, že kvalitná ochrana je to hlavné. Dámske nohavice na motorku ALPINESTARS IRA LEGGINGS,, dámske (zelené, veľ. S) skvele spojili funkčnosť a bezpečnosť a už pri prvom pohľade zaujmú svojím vzhľadom všetkých motorkárov, ktorí majú radi štýl Urban. Tieto poctivo vyrobené nohavice na motorku zaistia spoľahlivú ochranu pred poranením, o čo sa hlavne stará vrchný materiál Textil.

ALPINESTARS IRA LEGGINGS,, dámske (zelené, veľ. S) sú nohavice na motorku, ktoré vám zachránia kožu

Čo by to ale bolo za moto nohavice bez dobrých chráničov na rizikových oblastiach, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu na vozovkou. A z toho dôvodu nohavice na motorku ALPINESTARS IRA LEGGINGS,, dámske (zelené, veľ. S) obsahujú vo výbave ochranu kolien. Moto nohavice ALPINESTARS IRA LEGGINGS,, dámske (zelené, veľ. S) môžete v pohode nosiť behom všetkých ročných období.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť S

Farba

Farba Zelená
Kód:  Moto21057
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M111-68-S

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16