Obnoviť stránku

ALPINESTARS IRA LEGGINGS, dámske (čierna, veľkosť 2XL)

Príslušenstvo k tovaru

ALPINESTARS IRA LEGGINGS, dámske (čierna, veľkosť 2XL)

Pokiaľ chodíte na svojom motocykli do vzdialených alebo blízkych miest, zaručene dobre viete, že nemá cenu riskovať zbytočné poradenia. Dámske moto nohavice ALPINESTARS IRA LEGGINGS, dámske (čierna, veľkosť 2XL) sofistikovane spájajú v jedno funkčnosť a ochranu a okamžite milo prekvapia dizajnom, ktorý ocenia najviac priaznivci štýlu urban. Tieto špičkovo spracované moto nohavice zaisťujú nadštandardnú ochranu proti odreninám, o čo sa stará hlavne exteriérový materiál Textil.

ALPINESTARS IRA LEGGINGS, dámske (čierna, veľkosť 2XL) sú moto nohavice, ktoré vás ochránia

To by ale neznamenalo toľko bez potrebných chráničov na najdôležitejších partiách, ktoré absorbujú hlavnú silu nárazu pri pádoch. Preto nohavice na motorku ALPINESTARS IRA LEGGINGS, dámske (čierna, veľkosť 2XL) obsahujú protektory na kĺboch kolien. Nohavice na motorku ALPINESTARS IRA LEGGINGS, dámske (čierna, veľkosť 2XL) môžete nosiť behom všetkých ročných období.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XXL

Farba

Farba Čierna
Kód:  Moto21048
Produktové číslo:  M111-67-2XL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11