Obnoviť stránku

ALPINESTARS DAISY V2,, dámske (čierne, veľ. 29)

194,90 €

ALPINESTARS DAISY V2,, dámske (čierne, veľ. 29)

Pokiaľ jazdíte na skútri alebo motorke do práce aj na výlety, nepochybne viete, že bez poriadnej výbavy to nejde. Dámske moto nohavice ALPINESTARS DAISY V2,, dámske (čierne, veľ. 29) skvele prepájajú pohodlie a bezpečnosť a už od prvého momentu potešia svojím vzhľadom všetkých, ktorí preferujú štýl Urban. Tieto vynikajúce nohavice na motorku garantujú totiž tú najvyššiu bezpečnosť pri nechcených pádoch, čo vám zaistí vrchná vrstra materiálu denim a Textil.

ALPINESTARS DAISY V2,, dámske (čierne, veľ. 29) sú moto nohavice, ktoré zaistia komfortnú jazdu

To by ale nestačilo bez integrovaných protektorov na významných telesných partiách, ktoré zmiernia silu nárazu pri pádoch. To je dôvod, prečo motorkárske nohavice ALPINESTARS DAISY V2,, dámske (čierne, veľ. 29) obsahujú vo výbave kvalitné protektory kolenných kĺbov. Nohavice na motorku ALPINESTARS DAISY V2,, dámske (čierne, veľ. 29) môžete nosiť behom celého roka. Perfektný dojem završuje, že sa dajú nosiť, aj keď práve nejazdíte na motorke, pretože sú rovnako pohodlné ako normálne džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil, denim

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť S

Farba

Farba Čierna
Kód:  Moto21022
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M111-64-29

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17