Obnoviť stránku

ALPINESTARS COPPER V2 DENIM, (modrá, veľkosť 36)

Super cena
152,90 € Ušetríte 4,40 €

ALPINESTARS COPPER V2 DENIM, (modrá, veľkosť 36)

Ak vyrážate na vašej motorke do blízkych aj vzdialených miest, nepochybne potvrdíte, že robiť parádu musí nielen motorka, ale aj vodič. Pánske moto nohavice ALPINESTARS COPPER V2 DENIM, (modrá, veľkosť 36) dokonale prepájajú komfort a ochranu a okamžite uchvátia svojím dizajnom všetkých, ktorí preferujú štýl Urban. Tieto poctivo spracované nohavice na motorku zabezpečujú kompletnú ochranu proti poraneniu, ktorú má na svedomí vonkajší materiál denim a Textil.

ALPINESTARS COPPER V2 DENIM, (modrá, veľkosť 36) sú moto nohavice, ktoré vás ochránia

Avšak správny motorkár sa nezaobíde bez potrebných chráničov na podstatných telesných partiách, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu. A preto moto nohavice ALPINESTARS COPPER V2 DENIM, (modrá, veľkosť 36) majú ochranu kolenných kĺbov. Nohavice na motorku ALPINESTARS COPPER V2 DENIM, (modrá, veľkosť 36) môžete nosiť ako v jeseni, tak aj v jari. A mimo toho ich možno bez problému nosiť aj v práci, majú vzhľad ako klasické džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil, denim

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XL

Farba

Farba Modrá
Kód:  Moto20992
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-193-36

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08