Obnoviť stránku

ALPINESTARS COPPER V2 DENIM, (čierna, veľ. 40)

209,90 €

ALPINESTARS COPPER V2 DENIM, (čierna, veľ. 40)

Pokiaľ sa vozíte na vozidle do vzdialených alebo blízkych miest, zaručene nám dáte za pravdu, že nemá cenu riskovať zbytočné poradenia. Pánske moto nohavice ALPINESTARS COPPER V2 DENIM, (čierna, veľ. 40) sofistikovane spájajú v jedno pohodlie a ochranu a už od počiatku uchvátia svojím dizajnom, ktorý sadne najlepšie vyznávačom štýlu Urban. Tieto špičkovo spracované nohavice na motorku zaručia suverénnu ochranu pri prípadnej nehode, čo si berie na starosti použitý vonkajší materiál denim a Textil.

ALPINESTARS COPPER V2 DENIM, (čierna, veľ. 40) sú nohavice na motorku, ktoré zaručia bezpečie aj komfort

To by ale neznamenalo toľko bez potrebných chráničov na citlivých častiach tela, ktoré zmierňujú potenciálne následky. A z toho dôvodu moto nohavice ALPINESTARS COPPER V2 DENIM, (čierna, veľ. 40) majú kvalitné protektory na kĺboch kolien. Nohavice na motorku ALPINESTARS COPPER V2 DENIM, (čierna, veľ. 40) môžete v pohode nosiť bez ohľadu na sezónu. A bonbónik na záver je, že v nich môžete chodiť aj v práci, sú totiž nerozoznateľné od klasických džínsov.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil, denim

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XXL

Farba

Farba Čierna
Kód:  Moto20976
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-191-40

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04