Obnoviť stránku

ALPINESTARS BANSHEE, (čierne, veľ. S)

190,90 €

ALPINESTARS BANSHEE, (čierne, veľ. S)

Pokiaľ sa vozíte na vašom stroji do práce aj na výlety, určite dobre viete, že bezpečnosť je prioritou. Dámske moto nohavice ALPINESTARS BANSHEE, (čierne, veľ. S) dokonale spájajú v harmonický celok pohodlie a bezpečnosť a už pri prvom pohľade milo prekvapia dizajnom všetkých motorkárov, ktorí majú radi štýl Urban. Tieto kvalitné nohavice na motorku zabezpečujú tak potrebnú bezpečnosť pri nechcených pádoch, o ktorú sa postará vrchný materiál Textil.

ALPINESTARS BANSHEE, (čierne, veľ. S) sú nohavice na motorku do nepohody

To by ale bolo málo bez integrovaných protektorov na najrizikovejších oblastiach tela, ktoré zmiernia silu nárazu pri pádoch. Z toho dôvodu moto nohavice ALPINESTARS BANSHEE, (čierne, veľ. S) zahŕňajú vo výbave ochranu kolenných kĺbov. Moto nohavice ALPINESTARS BANSHEE, (čierne, veľ. S) možno využívať bez ohľadu na ročné obdobie.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil

Určenie

Určenie Dámske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť S

Farba

Farba Čierna
Kód:  Moto21184
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M111-81-S

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18