Obnoviť stránku

ALPINESTARS ALU DENIM, (zopraná modrá, veľ. 34)

220,90 €

ALPINESTARS ALU DENIM, (zopraná modrá, veľ. 34)

Pokiaľ jazdíte na svojom vozidle do vzdialených alebo blízkych miest, zaručene potvrdíte, že zdravie je najdôležitejšie. Pánske nohavice na motorku ALPINESTARS ALU DENIM, (zopraná modrá, veľ. 34) vynikajúco združujú funkčnosť a ochranu a okamžite milo prekvapia vzhľadom všetkých, ktorí majú radi štýl Urban. Tieto vynikajúce moto nohavice prinášajú tak potrebnú ochranu pred poranením, o čo sa hlavne stará vonkajšia vrstva z materiálu denim a Textil.

ALPINESTARS ALU DENIM, (zopraná modrá, veľ. 34) sú nohavice na motorku, ktoré zaručia bezpečnú jazdu

Čo by to bolo za motorkára bez nevyhnutných chráničov na rizikových miestach trupu, ktoré eliminujú následky nečakaného pádu. To je dôvod, prečo motorkárske nohavice ALPINESTARS ALU DENIM, (zopraná modrá, veľ. 34) zahŕňajú vo výbave ochranu na kolenách. Nohavice na motorku ALPINESTARS ALU DENIM, (zopraná modrá, veľ. 34) môžete obliekať bez ohľadu na ročné obdobie. Pomyselným vrcholom je potom, že ich budete môcť nosiť počas celého dňa, sú pohodlné úplne rovnako ako obyčajné džínsy.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Textil, denim

Určenie

Určenie Pánske
Štýl Urban

Chrániče

Umiestnenie chráničov kolená

Sezóna

Sezóna Celoročná

Veľkosť

Veľkosť XL

Farba

Farba Modrá
Kód:  Moto21009
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  M110-195-34

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01