Obnoviť stránku

Adventure 295l čierny 131x72x37 Taurus

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Adventure 295l čierny 131x72x37 Taurus

Strešný box Taurus Adventure zvýši prepravnú kapacitu vášho automobilu o 295 litrov. Bez problémov tak budete môcť prepravovať rôznu batožinu či športové náčinie, bez toho aby ste obmedzili posádku vo vnútri vozidla. S týmto strešným boxom bez problémov prepravíte napr. až štyri páry lyží alebo tri snowboardy.

Box je vyrobený z kvalitného ABS plastu, ktorý sľubuje dlhú životnosť a vysokú odolnosť, navyše je odolný voči UV žiareniu. Ľahko ho umiestnite ako na klasické nosiče (priečniky) s maximálnymi rozmermi 80 × 38 mm, tak na nosiče s T-drážkou - adaptér pre aplikáciu na tento typ nosičov je súčasťou balenia. Samozrejmosťou je možnosť uzamknutia, obojstranné otváranie a nosnosť boxu Taurus činí 75 kg.

Kľúčové vlastnosti

  • Objem 295 litrov
  • Jednostranné otváranie
  • Vyrobené z kvalitného plastu
  • Jednoduchá montáž
  • Centrálne zamykanie
  • Hmotnosť: 12 kg
 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a objem

Objem 295 l
Dĺžka 131 cm
Šírka 72 cm
Výška 37 cm

Spôsob otvárania

Spôsob otvárania obojstranné

Vlastnosti

Nosnosť 75 kg
Materiál Plast
Farba čierna
Kód:  AUPR00741
Produktové číslo:  J/A300N

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16