Obnoviť stránku

VIF Diesel Aditiv zimný 500 ml

4,9 280 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13,90 €

VIF Diesel Aditiv zimný 500 ml

Starostlivosť o vozidlo, to nie je len umývanie a leštenie laku. Pre bezproblémovú funkciu vozidla je potrebné zaistiť aj čistotu vstrekovacej a palivovej sústavy. Máme pre vás pripravené profesionálne aditívum pre naftové motory VIF Super Diesel Aditiv zimné, ktoré už pri prvom použití začne aktívne pôsobiť na danej časti. Prípravok zabraňuje zanášaniu citlivých súčastí motora karbónovými nečistotami a udržuje čistotu vstrekovacích trysiek, čo sa kladne odrazí predovšetkým na spotrebe, zvýšení výkonu, akcelerácii a na celkovej životnosti motora. VIF Super Diesel Aditiv vám tak zaistí oveľa viac šťastne najazdených kilometrov bez zbytočných starostí.

Kľúčové vlastnosti prípravku VIF Super Diesel Aditiv zimný 500 ml

  • VIF Super Diesel Aditiv zimný je určený pre naftové motory
  • Špičkové zimné aditívum za perfektnú cenu (dávkuje sa v pomere 1 : 1 000)
  • Chráni celú palivovú sústavu pred koróziou
  • Obsahuje depresant
  • VIF Super Diesel Aditiv potláča penivosť paliva
  • Zaručuje kladný prínos v podobe akcelerácie, spotreby, zvýšenia výkonu

Balenie na dlhú dobu

Váš motor sa vám určite poďakuje. Táto zimná prísada do nafty zvyšuje navyše aj cetánové číslo, potláča penivosť paliva v celom palivovom systéme a chráni motor pred negatívnymi účinkami biozložky, ktorá je povinnou zložkou každého paliva. Oproti letnej verzii obsahuje depresant, ktorý znižuje bod tuhnutia a filtrovateľnosť nafty pri nízkych teplotách až o 5 °C. Používateľov určite poteší skutočnosť, že VIF Super Diesel Aditiv zimný sa riedi v pomere 1 : 1 000. Toto 500 ml balenie vám tak vydrží naozaj dlhú dobu.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 0,5 l (500 ml)

Určenie

Určenie Nafta
Motor Diesel

Sezóna

Sezóna Zimná

Typ

Typ aditíva Čistič vstrekovania

Vlastnosti

Vlastnosti Zníženie trenia
Kód:  AUPRA3133
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  90672
Odkazy: Informačný list

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07