Obnoviť stránku

VIF Super diesel aditiv letný 500 ml

4,9 176 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,90 €

VIF Super diesel aditiv letný 500 ml

Starostlivosť o vozidlo, to nie je len umývanie a leštenie laku. Na bezproblémovú funkciu vozidla je potrebné zabezpečiť aj čistotu vstrekovacej a palivovej sústavy. Máme pre vás pripravené profesionálne aditívum pre naftové motory, ktoré už pri prvom použití začne aktívne pôsobiť na dané časti. Prípravok zabraňuje zanášaniu citlivých súčastí motora karbónovými nečistotami a udržuje čistotu vstrekovacích dýz, čo sa kladne odrazí predovšetkým na spotrebe, zvýšení výkonu, akcelerácii a na celkovej životnosti motora. Vám tak poskytne oveľa viac šťastne najazdených kilometrov a bez zbytočných starostí.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre naftové motory
  • Špičkové letné aditívum za perfektnú cenu (dávkuje sa v pomere 1: 1000)
  • Chráni celú palivovú sústavu pred koróziou
  • Potláča penivosť paliva
  • Zaručuje kladný prínos v podobe zvýšenia výkonu, akcelerácia, spotreby

500 ml balenie na dlhú dobu

Váš motor vám určite poďakuje. Táto letná prísada do nafty zvyšuje navyše tiež cetánové číslo, potláča penivosť paliva v celom palivovom systéme a chráni motor pred negatívnymi účinkami biozložky, ktorá je povinnou zložkou každého paliva. Používateľov určite poteší skutočnosť, že liek sa riedi v pomere 1: 1000. Toto 500 ml balenie vám tak vydrží naozaj dlhú dobu.

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 0,5 l (500 ml)

Určenie

Určenie Nafta
Motor Diesel

Sezóna

Sezóna Letná

Typ

Typ aditíva Čistič vstrekovania, Odstraňovač karbónu, Čistič motora

Vlastnosti

Vlastnosti Zníženie trenia
Kód:  AUPRA3134
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  90684

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01