Obnoviť stránku

ACI spätné zrkadlo na Ford TRANSIT

54,90 €

ACI spätné zrkadlo na Ford TRANSIT

ACI spätné zrkadlo na Ford TRANSIT obstará čo najlepší prehľad o dianí na ceste okolo vášho vozidla. Čo sa tohto modelu týka, ide o typické spätné zrkadlo s možnosťou si ručne prispôsobiť jeho polohu. Patrí k nemu teda vysoká spoľahlivosť a vyznačuje sa navyše aj lepšou cenovou dostupnosťou. Je určené na upevnenie na ľavú stranu vozidla. Ako významný bezpečnostný prvok nechýba kontrola mŕtveho uhla. ACI spätné zrkadlo na Ford TRANSIT bude vášmu vozidlu svedčať a prispieva k bezpečiu počas cestovania.

Podstatné parametre spätného zrkadla ACI

  • Spätné zrkadlo patriace na ľavú stranu vozidla
  • Ľahká manuálna úprava polohy
  • Efektívna kontrola mŕtveho uhla

Parametre a špecifikácia

Konfigurátor vozidla

Výrobca FORD
Model TRANSIT autobus (E_ _) (AUTOBUS) [06/94-07/00], TRANSIT karoséria (E_ _) (FURGON) [06/94-07/00], TRANSIT korba/podvozok (E_ _) (KORBA/PODVOZOK) [08/94-07/00]

Ovládanie

Ovládanie manuálne

Výbava

Výbava kontrola mŕtveho uhla

Umiestnenie

Umiestnenie ľavé
Kód:  AUPR19443
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1897801
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18