Obnoviť stránku

ACI spätné zrkadlo na Fiat DOBLO, Opel COMBO

66,90 €

ACI spätné zrkadlo na Fiat DOBLO, Opel COMBO

ACI spätné zrkadlo na Fiat DOBLO, Opel COMBO obstará maximálny prehľad o okolo vás idúcich vozidlách. V tomto prípade ide o obvyklé spätné zrkadlo s možnosťou ručne upraviť polohu. K jeho plusom sa radí vysoká spoľahlivosť a navyše sa radí do príjemnejšej cenovej kategórie. Je určené na upevnenie na pravú stranu automobilu. Nezanedbateľnou súčasťou je integrovaný ukazovateľ smeru, ktorý žiadny vodič neprehliadne. ACI spätné zrkadlo na Fiat DOBLO, Opel COMBO vášmu vozu perfektne sadne a prispeje k čo najvyššej bezpečnosti na cestách.

Najdôležitejšie parametre spätného zrkadla ACI

  • Spätné zrkadlo vhodné na umiestnenie na pravú stranu vozidla
  • Manuálne prispôsobiteľná poloha
  • V zrkadle je zahrnutý ukazovateľ smeru

Parametre a špecifikácia

Konfigurátor vozidla

Výrobca FIAT, OPEL
Model COMBO Skriňa/veÄľkopriestorová limuzĂ­na (X12) (SKRINA/KOMBI) [02.12-], DOBLO karoséria/kombi (263_) (KAROSÉRIA/KOMBI) [02/10-], COMBO Tour (X12) (VELKOROZMEROVA LIMUZINA) [02.12-], DOBLO Korba/Podvozok (263_) (KORBA/PODVOZOK) [02/10-], COMBO Korba/Podvozok (X12) (KORBA/PODVOZOK) [08.12-], DOBLO veľkopriestorová limuzína (263_) (MPV) [11/09-]

Ovládanie

Ovládanie manuálne

Výbava

Výbava blikač

Umiestnenie

Umiestnenie Pravé
Kód:  AUPR19785
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1638804
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07