Obnoviť stránku

ACI FORD Transit Connect 03-09 ochranná vložka nákladového priestoru (2 sedadlá, krátka verzia) guma

77,90 €

ACI FORD Transit Connect 03-09 ochranná vložka nákladového priestoru (2 sedadlá, krátka verzia) guma

Vaňa do kufra je veľmi praktickým pomocníkom, ktorý zaručene ochráni vnútorný priestor vozidla pred znečistením alebo poškodením od vecí, ktoré prevážate. Vaňa ACI bola vyrobená z plastu, oceníte veľmi jednoduché čistenie a oproti gumovým modelom je veľmi ľahká a má pevnejší, spoľahlivejší lem. Povrch vane nie je klzký, veci v kufri sa počas jazdy nebudú hýbať a nemusíte sa tak báť, že sa pokazia. Pri rozliatia prevážaných vecí zachráni situáciu dostatočne vysoký okraj. ACI FORD Transit Connect 03-09 ochranná vložka nákladového priestoru (2 sedadlá, krátka verzia) guma svojim dizajnom a rozmermi kopíruje tvary a miery vášho vozidla. Do batožinového priestoru teda presne zapadne.

Kľúčové znaky vane do batožinového priestoru ACI

  • Chráni batožinu aj kufor samotný
  • Ľahké plastové vyhotovenie
  • Obmedzuje kĺzanie vecí v kufri počas prepravy
  • Vaňa do kufra má vysoký okraj proti pretečeniu
  • Výrobca ACI upravil tento kus na mieru modelu auta

Parametre a špecifikácia

Konfigurátor vozidla

Výrobca FORD
Model TOURNEO CONNECT (MPV) [06/02-12/13], TRANSIT CONNECT (P65_, P70_, P80_) (FURGON) [06/02-], TRANSIT TOURNEO (AUTOBUS) [07/06-08/14]

Vlastnosti

Materiál Plast
Kód:  AUPR275914
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1885X02
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09