Obnoviť stránku

ACI FORD Focus 05-07 gumová vložka čierna do kufra s protišmykovou úpravou (Kombi)

47,90 €

ACI FORD Focus 05-07 gumová vložka čierna do kufra s protišmykovou úpravou (Kombi)

Vaňa do kufra je užitočným kúskom príslušenstva, ktorý pomôže ochrániť vnútorný priestor kufra pred znečistením alebo poškodením od batožiny či čohokoľvek, čo budete prevážať. Vaňa ACI bola vyrobená z gumy, medzi jej prednosti preto patrí ohybnosť. Ľahko sa s ňou manipuluje a oceníte veľmi jednoduché čistenie. Upravený povrch vane nie je klzký, veci v kufri sa počas jazdy nebudú hýbať a nemusíte o ne mať strach. Pri vyliatia či vysypania čohokoľvek, čo prevážate, zachráni situáciu dostatočne vysoký okraj. ACI FORD Focus 05-07 gumová vložka čierna do kufra s protišmykovou úpravou (Kombi) svojimi rozmermi aj dizajnom rešpektuje tvary a miery vášho modelu vozidla. Do batožinového priestoru bude teda dokonale sedieť.

Rozhodujúce parametre vane do batožinového priestoru ACI

  • Zabezpečí prepravovanú batožinu aj interiér vozidla
  • Flexibilné a ľahko umývateľné gumové vyhotovenie
  • Zabráni kĺzaniu vecí pri preprave
  • Vaňa do kufra má vysoký okraj proti pretečeniu
  • Výrobca ACI vyrobil tento model priamo na mieru vozidla

Parametre a špecifikácia

Konfigurátor vozidla

Výrobca FORD
Model FOCUS II (DA_) (HATCHBACK) [07/04-09/12], FOCUS II Kabriolet (KABRIOLET) [10/06-09/10], FOCUS II limuzína (DA_) (SEDAN) [04/05-], FOCUS II Turnier (DA_) (KOMBI) [07/04-09/12]

Vlastnosti

Materiál Guma
Kód:  AUPR276813
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  1863X02A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19