Obnoviť stránku

AUSSIE Miracle Nourish Shampoo 300 ml

4,3 7 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Pri kúpe 1 ks 5,09 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 4,73 €/ks

AUSSIE Miracle Nourish Shampoo 300 ml

Tento šampón si zamilujete. Stará sa o vlasy výživnými lahôdkami, ktoré dajú zbohom rozštiepeným končekom. Bohatú a krásnu hrivu vám vyčaria výťažky z eukalyptu z Modrých hôr. Doprajte svojim vlasom láskyplnú starostlivosť tohto šampónu. Odmenia sa vám za to svojou krásou a zdravím.

Čím je tento šampón výnimočný?

  • Vhodný na dlhé vlasy
  • Bojuje proti rozštiepeným končekom
  • Vlasy vyživuje a chráni
  • Obsahuje výťažky z eukalyptu
  • Láskyplne sa o vlasy stará

Použitie
Šampón nanášajte na vlhké vlasy. Krúživými pohybmi vmasírujte k pokožke hlavy. Dôkladne opláchnite. V prípade potreby postup zopakujte.


Zloženie
Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaín, Glycol Distearate, Sodium Citrate, Cocamide MEA, Sodium Xylenesulfonate, Parfum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Glycerín, Tetrasodium EDTA, Propylene Glycol, polyquaternium-76, Limonene, linalool, Magnesium Nitrate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Eucalyptus Dunnii Leaf Extract, Eucalyptus Acmenoides Leaf Extract, Methylchloroisothiazolinone, DMDM ??Hydantoín, CI 42090, Magnesium Chloride, CI 19140, CI 17200, Methylisothiazolinone, Ascorbic Acid, Sodium Sulfite, Potassium Sorbate

 
Kód:  VLS401
Produktové číslo:  8001090236821

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03