Obnoviť stránku

AUSSIE Beach Waves 150 ml

3,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 4,69 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 4,36 €/ks

AUSSIE Beach Waves 150 ml

Už vás nebavia rovné vlasy? Tento sprej Miracle Beach Waves s efektom plážových vĺn od austrálskej značky AUSSIE oživí váš klasický účes. Stačí nastriekať na vlasy a poriadne postláčať – aké jednoduché! Sprej obsahuje extrakt z morských rias, ktorý vlasom dodáva matnú textúru a prirodzený vzhľad. 

Prečo dopriať vašim vlasom tento sprej? 

  • Dodá vlasom efekt plážových vĺn
  • Jednoduché použitie: nastriekať na vlasy a postláčať
  • Extrakt z morských rias pre matnú textúru a prirodzený vzhľad

Použitie: Nádobku pretrepte a potom nastriekajte na vlasy zo vzdialenosti asi 30 cm. Vlasy následne postláčajte a strapaťte , aby ste dosiahli výsledný účes.

Zloženie: Aqua, Alcohol denat., Sodium chloride, Magnesium sulfate, Sorbitol, PVP, PEG-40 hydrogenated castor oil, Citric acid, Parfum, Benzyl salicylate, Eugenol, Hexyl cinnamal, Linalool, butylénu glycol, Citronellol, Amyl cinnamal, Limonene, Hydroxycitronellal, Ecklonia radiata extract, Geraniol , Alpha-Isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Coumarin, Isoeugenol.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 150 ml

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi
Kód:  VLS233
Produktové číslo:  8001841208732
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02