Obnoviť stránku

AUSSIE 3 Minute Miracle Stop the Break 250 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 5,80 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 5,39 €/ks

AUSSIE 3 Minute Miracle Stop the Break 250 ml

Maska na vlasy od značky AUSSIE 3 Minute Miracle Stop the Break ochráni vaše vlasy pred nežiaducim lámaním. Vlasom poskytne veľmi potrebnú ochranu pred vonkajšími vplyvmi ako sú horúci vzduch z fénov alebo žehličiek na vlasy. Účinné zloženie s olejovým extraktom z jojobových semienok vytvorí na vlasoch ochrannú vrstvu. Získajte žiarivo krásne a zdravé vlasy!

Kľúčové vlastnosti

  • Maska na vlasy proti lámavosti
  • Dokonalá ochranná vrstva proti vonkajším vplyvom
  • S extraktom z jojobových semienok
  • Hebké a zdravo vyzerajúce vlasy

Aplikácia:
Naneste masku do vlhkých umytých vlasov, nechajte ju pôsobiť 3 minúty a potom opláchnite. Zabráňte kontaktu s očami. Pri zasiahnutí očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou.

Zloženie:
Aqua, Bis-aminopropyl Dimethicone, Dioktadecyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Izopropyl Alcohol, Parfum, Benzyl Alcohol, Disodium EDTA, Limonene, Linalool, Citronellol, Magnesium Nitrate, Simmondsia Chinensis, Seed Oil, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone

Kód:  VLS403
Produktové číslo:  8001090210968
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07