Obnoviť stránku

AUSSIE 3 Minute Miracle Nourish 250 ml

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

AUSSIE 3 Minute Miracle Nourish 250 ml

Intenzívna maska na vlasy od značky AUSSIE 3 Minute Miracle Nourish hĺbkovo vyživí vaše vlasy po celej ich dĺžke od korienkov až po končeky. Vďaka účinnému zloženiu s avokádovým olejom a výťažkami z eukalyptu z pohoria Blue Mountain poskytne vlasom veľmi potrebnú ochranu a výživu. Získajte žiarivo krásne a zdravo vyzerajúce vlasy!

Kľúčové vlastnosti

  • Intenzívna vyživujúca maska na vlasy
  • S avokádovým olejom
  • S výťažkami z eukalyptu z pohoria Blue Mountain
  • Hebké a zdravo vyzerajúce vlasy

Aplikácia:
Naneste masku do vlhkých umytých vlasov, nechajte ju pôsobiť 3 minúty a potom opláchnite. Zabráňte kontaktu s očami. Pri zasiahnutí očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou.

Zloženie:
Aqua, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Bis-Aminopropyl Dimethicone, Glutamic, Acid, Benzyl Alcohol, Parfum, Propylene Glycol, EDTA, Citric Acid, Sodium Chloride, Limonene, Eucalyptus, Globulus Leaf Extract, Magnesium Nitrate´, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Persea Gratissima Oil, Phenoxyethanol, Methylparaben, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Propylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Ascorbic Acid, Sodium Sulfite, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

Kód:  VLS390
Produktové číslo:  8001090237408
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01